Actualitat

Martín Blanco: “Els catalans ens sentim menyspreats per Sánchez per la seva intenció d’indultar els presos”

by cscatalunya — 1 juny 2021 @ 11:02
Comparte

El portaveu taronja recorda que Cs farà una concentració cívica l'11 de juny per oposar-se a la concessió d'indults als qui van donar un cop

Parlament de Catalunya, dimarts 1 de juny de 2021. “Els catalans constitucionalistes ens sentim desatesos i menyspreats per Sánchez per la seva intenció d’indultar els presos”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Nacho Martín Blanco, que ha criticat la “pretensió del Govern d’Espanya d’indultar els presos que van donar un cop a la democràcia el 2017 a Catalunya”.

Ha lamentat que el president, Pedro Sánchez, “estigui oblidant els catalans constitucionalistes que van patir l’actitud antidemocràtica” dels partits separatistes, els mateixos que diuen que “ho tornaran a fer i que no presenten penediment”. “Van ser dies en què molts ciutadans es van sentir víctimes d’una actitud antidemocràtica, contrària a una convivència pacífica i democràtica”, ha sentenciat.

En aquest sentit, ha volgut recordar que Ciutadans ha impulsat una concentració cívica que se celebrarà l’11 de juny davant la delegació del Govern i en la qual mostrarà la seva “oposició a la concessió d’aquests indults”.

D’altra banda, s’ha referit a la composició del nou Govern de la Generalitat que serà presentat demà en el ple del Parlament per part del President, Pere Aragonès. Nacho Martín Blanco considera que “no és un govern de tecnòcrates, sinó un govern continuista que seguirà amb la mateixa dinàmica de confrontació entre catalans i amb la resta d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD