Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Si se salta la legalitat amb el seu embat antidemocràtic, exigiré al Govern d’Espanya que els requereixi i actuï amb tota la contundència política”

by cscatalunya — 2 juny 2021 @ 12:12
Comparte

El líder de Cs considera que Sánchez és un president “irresponsable” per estar “disposat a donar-los el que vulguin amb la condició de continuar en la Moncloa”

Parlament de Catalunya, dimecres 2 de juny del 2021. “Si se salta la legalitat amb el seu embat antidemocràtic, exigiré al Govern d’Espanya que els requereixi i actuï amb tota la contundència política”. Així s’ha dirigit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, després que hagi presentat el seu govern en la cambra catalana. “La pacífica convivència, la prosperitat i l’estabilitat que garanteixen la Constitució, tornen a estar en perill a Catalunya”, ha manifestat.

Carrizosa considera que Aragonès “ve, com els anteriors presidents, anunciant plans que trenquen les costures del nostre estat democràtic” i li ha advertit: “Sàpiga vostè i els seus Consellers que Ciutadans vetllarà perquè no es creguin per sobre de les lleis i les compleixin com qualsevol altre ciutadà”.

Ha defensat la “responsabilitat” del seu partit sobretot quan en el Govern d’Espanya hi ha “un president irresponsable que està disposat a donar-los a vostès el que vulguin amb la condició de continuar en la Moncloa”, ha dit en referència a la intenció de Sánchez d’indultar els polítics que van donar un cop a la democràcia en 2017.

Finalment, Carrizosa ha recordat a Aragonès “com van acabar els seus predecessors”. “Mas ha acabat condemnat per desobediència i fent front a sancions milionàries; Puigdemont ha acabat fugit; Torra ha acabat inhabilitat; I ara li tenim a vostè: el quart president de l’era processista”.

Volver a ACTUALIDAD