Actualitat

Anna Grau: “TV3 i Catalunya Ràdio han renunciat a ser els mitjans de tots per aferrar-se a una audiència cada cop més minvada i desinformada”

by cscatalunya — 3 juny 2021 @ 08:43
Comparte

La diputada de Cs denuncia que la CCMA ha facturat uns 150.000€ en publicitat a “la ONG del català que espiava si els nens parlaven català en el pati”

Parlament de Catalunya, dijous 3 de juny del 2021. “TV3 i Catalunya Ràdio han renunciat a ser els mitjans de tots per aferrar-se a una audiència cada cop més minvada i desinformada”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, que ha criticat que els mitjans públics catalans “han estat capdavanters en quedar retratats per vulnerar els principis de neutralitat i objectivitat informativa”.

En una interpel·lació de Cs sobre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Anna Grau ha retret a la consellera de Presidència, Laura Vilagrà: “TV3 ofereix una programació que fa veure que la propaganda és informació, que l’insult és humor i que l’humor és una estructura d’estat”.

D’altra banda, també ha criticat la manca de transparència en quant al finançament i ha denunciat que la CCMA “ha facturat uns 150.000 euros en publicitat a Plataforma per la Llengua”, que és la “ONG del català que espiava si els nens parlaven català al pati de l’escola”.

En aquest sentit, ha assegurat que Ciutadans seguirà denunciant, investigant i treballant perquè TV3 i Catalunya Ràdio siguin “de tots”. “Els mitjans públics catalans necessiten fer neteja i que persones qualificades i compromeses amb la qualitat d’informació aixequin catifes”, ha manifestat. I per acabar, s’ha dirigit al PSC i els ha demanat col·laboració per “convertir aquesta estructura d’estat en una estructura potent de comunicació que dinamitzi el sector audiovisual i que informi i entretingui a tothom”.

Volver a ACTUALIDAD