Actualitat

Martín Blanco: “És inconcebible que des del govern d’Espanya s’estigui normalitzant que als qui van donar un cop a la democràcia se’ls concedeixi una amnistia o un indult”

by cscatalunya — 6 juny 2021 @ 12:43
Comparte

El diputat de Cs ha recordat la concentració convocada davant de la Delegació del Govern a Barcelona per dir “No als indults i No en el nostre nom”

El diputat de Cs ha recordat la concentració convocada davant de la Delegació del Govern a Barcelona per dir “No als indults i No en el nostre nom”

Barcelona, diumenge 6 de juny de 2021.  “És inconcebible que des del govern d’Espanya s’estigui normalitzant que als qui van donar un cop a la democràcia, que diuen que ho tornaran a fer i que no es penedeixen de res se’ls concedeixi una amnistia o un indult”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, en una atenció als mitjans de comunicació on ha assegurat que “la qüestió catalana no es resoldrà donant pàbul al discurs nacionalista” i que “l’indult fa que els nacionalistes es creixin”.

Martín Blanco ha recordat la concentració convocada per a divendres que ve a les 19h davant de la Delegació del Govern a Catalunya a Barcelona per dir “No als indults i No en el nostre nom”. El diputat taronja defensa que és un “Sí a la justícia, a la democràcia i a la convivència”. “Aquests indults no estan orientats a l’interès general sinó a l’interès personalíssim del Sr. Sánchez per acontentar els seus socis parlamentaris” ha manifestat.

Finalment, el diputat de Cs s’ha mostrat “sorprès” per la comparació del ministre José Luis Ábalos entre Oriol Junqueras que “va cometre delictes gravíssims” i Nelson Mandela, un “defensor dels drets humans que va patir repressió durant el règim de l’apartheid”. Per a Martín Blanco, aquesta comparació presenta a “Espanya com un estat antidemocràtic que no respecta els drets i llibertats fonamentals” quan “és una de les democràcies més avançades del món que reconeixen tots els rànquings internacionals”.

Volver a ACTUALIDAD