Actualitat

Martín Blanco: “El to perdonavides de Junqueras que primer van els indults i després la via unilateral és el mateix de sempre i així ha operat sempre el separatisme”

by cscatalunya — 7 juny 2021 @ 11:12
Comparte

L'eurodiputat Adrián Vázquez es reuneix amb el grup parlamentari de Cs per abordar qüestions d'Europa, com els fons de reconstrucció

Parlament de Catalunya, dilluns 7 de juny de 2021. “El to perdonavides de Junqueras que primer van els indults i després la via unilateral és el mateix de sempre i així ha operat sempre el separatisme”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Nacho Martín Blanco, després que Oriol Junqueras hagi defensat els indults i qüestionat la via unilateral a través d’un article en premsa. Martín Blanco considera que “aquesta idea” del líder d’ERC “forma part del xantatge” que està fent el separatisme al Govern d’Espanya.

En aquest sentit, el diputat de Cs ha advertit al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que el “separatisme és insaciable” i li ha retret que “l’única utilitat de concedir indults als qui no es penedeixen i diuen que ho tornaran a fer és per mantenir-se uns mesos més a la Moncloa”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat l’eurodiputat i president de la Comissió d’Assumptes Jurídics del Parlament Europeu, Adrián Vázquez: “Els autoindults que Sánchez vol dur a terme tenen un únic objectiu i és perpetuar-se en el poder”, ha sentenciat, després de manifestar que “el que està fent Sánchez és tirar als peus dels cavalls el nostre sistema judicial, la qual cosa hem d’evitar”.

Vázquez ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa en el Parlament, on s’ha reunit amb el grup parlamentari de Ciutadans per abordar temes d’Europa que considera “fonamentals per a la nostra vida quotidiana”, com els fons de reconstrucció. “Qüestions com aquesta, per a Sánchez són una ganga per a Plus ultra més que una oportunitat per reformar Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD