Actualitat

Carlos Carrizosa: “Junts i ERC ja s’estan llançant punyals per l’estratègia a seguir per fer xantatge al Govern d’Espanya”

by cscatalunya — 9 juny 2021 @ 12:18
Comparte

El president de Cs farà arribar “les reivindicacions històriques del constitucionalisme català, que sempre ha estat abandonat,” als presidents del Govern d'Espanya i la Generalitat

Parlament de Catalunya, dimecres 9 de juny de 2021. “Junts i ERC ja s’estan llançant punyals pels passadissos del Parlament per l’estratègia a seguir per fer xantatge al Govern d’Espanya”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, en referència a la crisi generada entre els partits de govern arran de l’article d’Oriol Junqueras en el qual defensava els indults i qüestionava la via unilateral.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb entitats constitucionalistes en el Parlament, on s’ha debatut sobre “la preocupació que sent el constitucionalisme a Catalunya per la concessió unilateral d’indults que està disposat a fer Sánchez” als presos que “van donar un cop en 2017”. Ha anunciat que Ciutadans farà arribar “les reivindicacions històriques del constitucionalisme català, que sempre ha estat abandonat”, tant al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, com al president de la Generalitat, Pere Aragonès, si manté una reunió amb tots dos.

“Ens sembla sa que, aquells dels quals mai es parla i són ignorats, tinguem també veu i fem arribar a tots dos governs unes reivindicacions”, com el “respecte a les tres llengües cooficials”, ha explicat Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD