Actualitat

Cs celebra que el PP se sumi a la concentració del divendres a Barcelona per mostrar la unitat del constitucionalisme davant la concessió d’indults

by cscatalunya — 9 juny 2021 @ 08:17
Comparte

El partit taronja organitza un ‘fòrum constitucionalista’ demà en el Parlament en el qual participaran les principals entitats constitucionalistes, com SCC i Impulso Ciudadano

Parlament de Catalunya, dimarts 8 de juny de 2021. El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha celebrat que el PP li hagi comunicat la seva intenció de sumar-se a la concentració de divendres vinent davant la delegació del Govern a Barcelona per dir “alt i clar que els catalans constitucionalistes no subscrivim la intenció del Govern d’Espanya d’indultar als qui van intentar liquidar els nostres drets i llibertats”.

Carrizosa també ha volgut agrair a les entitats constitucionalistes que se sumen a la concentració, com Societat Civil Catalana o Impulso Ciudadano, entre altres. Considera que serà “un dia important en el qual és fonamental que mostrem la unitat del constitucionalisme davant els intents del Govern d’Espanya de blanquejar el separatisme i de normalitzar les pretensions dels partits separatistes de tornar a la senda de la confrontació i de l’embat a l’Estat que ha portat resultats tan nefastos per a Catalunya i per al conjunt d’Espanya”.

Així mateix, la formació taronja celebrarà demà dimecres un ‘fòrum constitucionalista’ en el Parlament, en el qual participaran les principals entitats constitucionalistes de Catalunya, com SCC i Impulso Ciudadano. Aquesta reunió servirà per “escoltar les seves inquietuds i propostes en relació amb l’actualitat política de Catalunya i el futur del constitucionalisme en la nostra Comunitat”. Cs traslladarà la seva intenció “d’exigir junts al Govern d’Espanya que respecti el nostre Estat democràtic de dret i el sentir dels catalans constitucionalistes”.

Volver a ACTUALIDAD