Actualitat

Carlos Carrizosa: “No permetrem que fugin d’estudi de pagar aquelles persones que van malversar els diners de tots”

by cscatalunya — 29 juny 2021 @ 11:51
Comparte

El president de Ciutadans creu que, en la reunió d'aquesta tarda, Aragonès vol “empènyer Sánchez” perquè claudiqui amb el Tribunal de Comptes

Parlament de Catalunya, dimarts 29 de juny del 2021. “No permetrem que s’escaquegin de pagar aquelles persones que van malversar els diners de tots”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després que el Tribunal de Comptes hagi exigit 5,4 milions d’euros als líders del procés que van malversar. “Impulsarem totes les iniciatives necessàries per impedir que fugin d’estudi del pagament de les seves responsabilitats”, ha sentenciat.

En aquesta línia, Carrizosa creu que en la reunió que tindrà lloc aquesta tarda entre el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i el de la Generalitat, Pere Aragonès, no es parlarà dels problemes dels catalans com l’atur o les llistes d’espera, sinó que el separatisme continuarà reclamant perquè és “insaciable”. “Ara volen empènyer perquè el govern claudiqui amb el Tribunal de Comptes”, ha afegit.

El diputat de Cs també ha recriminat a Aragonès que ahir rebés a tots els presos indultats en el Palau de la Generalitat i que, no obstant això, no s’hagi reunit amb ell com a president del grup parlamentari de Ciutadans. “En aquest mes que porta com a president, la seva agenda ha estat procés, procés i més procés”, ha criticat.

Per acabar, ha criticat també l’acte d’homenatge d’ahir en el Parlament amb la presència dels polítics separatistes que van donar un cop, entre ells Carme Forcadell, que va ser “reconeguda com una heroïna usant les institucions de tots els catalans”.

Considera que en aquest acte es va fer “apologia dels delictes” que van cometre i, per això, des de Ciutadans van fer arribar una queixa al Govern d’Espanya per “recordar-li que l’altra part de Catalunya que no fa concessions al separatisme estem preocupats per aquest enaltiment de persones culpades per fets tan greus”; i un escrit al Tribunal Suprem perquè “valori la possibilitat d’existència d’un cruiximent de condemna per a tots aquells que tenen prohibit accedir a càrrecs públics i honors”.

Volver a ACTUALIDAD