Actualitat

Grau: “La llei Montero no busca evitar el sofriment dels col·lectius, sinó utilitzar-los com arma política i element de confrontació”

by cscatalunya — 30 juny 2021 @ 12:05
Comparte

La diputada de Ciutadans assegura que el seu partit defensarà “una perspectiva liberal” del feminisme tant des del Parlament com des del Congrés

Parlament de Catalunya, dimecres 30 de juny del 2021. “La llei Montero no busca evitar el sofriment dels col·lectius, sinó utilitzar-los com arma política i element de confrontació”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, durant la comissió de Feminismes i Igualtat davant la Consellera, Tània Verge. Ha aprofitat per criticar que alguns partits intentin “embarcar les institucions i les polítiques que haurien de ser transversals en guerres ideològiques”.

Després d’escoltar la compareixença de Verge, la diputada de Cs considera que el govern de la Generalitat fa “proclames buides”. “M’ha semblat que hi ha molta metodologia, poca sensibilitat social, molta paraula, molts plans i molt inconcrets”, ha explicat Grau, que ha preguntat també d’on pensen treure els recursos per portar a terme aquestes polítiques tenint en compte que “aquest govern es caracteritza per gastar molt en coses que tenen poca importància en el benestar real de la ciutadania”.

“Fa molt de temps que les accions feministes de la Generalitat són una decepció”, ha lamentat la diputada taronja, que ha citat per exemple la Llei d’Igualtat Efectiva entre Homes i Dones del 2015.

Per acabar, ha assegurat que des de Ciutadans defensaran “una perspectiva liberal i transversal” del feminisme, tant des del Congrés dels Diputats com des del Parlament. “No volem cartes de drets ni sectaris d’esquerres”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD