Actualitat

Matías Alonso adverteix Alsina: “L’acció exterior no és preparar la secessió a costa dels diners de tots els catalans”

by cscatalunya — 30 juny 2021 @ 12:06
Comparte

El diputat adverteix que Cs vigilarà si el Govern no s’ajusta a l’ordenament democràtic i segueix gastant recursos a fer propaganda separatista a l’exterior

Parlament de Catalunya, dimecres 30 de juny de 2021. “L’acció exterior no és preparar la secessió a costa dels diners de tots els catalans”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Matías Alonso, a la consellera d’Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, a la comissió on ha comparegut. Alonso considera que la Consellera “seguirà el camí marcat pels seus predecessors” i per l’actual president de la Generalitat, és a dir, “desviant recursos públics de tots els catalans a la seva dèria separatista cercant la seva ‘republiqueta’ que res té a veure amb Catalunya”.

El diputat de Ciutadans ha criticat el “to irresponsable” d’Alsina i li ha advertit que el seu partit estarà “vigilant per garantir que l’acció política del seu govern s’ajusti a l’interès general i a l’ordenament democràtic” i no gastin els recursos de tots “a fer propaganda separatista” a l’exterior. “L’acció exterior no és preparar la secessió a costa dels diners de tots, com ha vingut fent el govern de la Generalitat”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD