Actualitat

Matías Alonso a Joan Ignasi Elena: “Vostès han convertit el cos de Mossos en ostatges del populisme d’extrema esquerra”

by cscatalunya — 2 juliol 2021 @ 09:51
Comparte

El diputat de Ciutadans considera que “ja fa massa temps que l’acció política al capdavant del departament d’Interior deixa molt que desitjar”

Parlament de Catalunya, divendres 2 de juliol del 2021. “Vostès han convertit el cos de Mossos d’Esquadra en ostatges del populisme d’extrema esquerra”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (Cs), Matias Alonso, al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, després d’haver comparegut a la comissió del Parlament. Alonso li ha recriminat que els darrers governs de la Generalitat s’hagin “dedicat a criminalitzar a la policia de Catalunya en la seva tasca de manteniment de l’ordre públic sempre que s’han hagut d’enfrontar a la violència separatista”.

A més, ha lamentat la manca de voluntat de l’executiu pel que fa a l’acord de govern amb la CUP en el qual es demanava que retiressin les pilotes de foam al cos de Mossos. “Obrir un altre cop el meló de l’ordre públic amb l’objectiu de desarmar a la policia és impropi d’un govern democràtic”, ha manifestat, i ha sentenciat: “Ja fa massa temps que l’acció política al capdavant del departament d’Interior deixa molt que desitjar”.

Per acabar, ha explicat que des de Ciutadans sempre defensaran que “la seguretat pública és l’instrument del que disposen les administracions públiques en l’àmbit de l’estat social i democràtic de dret perquè tota la ciutadania pugui desenvolupar el seu projecte de vida en convivència i llibertat”.

Volver a ACTUALIDAD