Actualitat

Martín Blanco a Giró: “Els diners de tots els catalans no es pot destinar a pagar les seves festes i els seus deliris separatistes”

by cscatalunya — 7 juliol 2021 @ 07:59
Comparte

El portaveu de Cs creu que el fons que ha creat el Govern per pagar les multes del Tribunal de Comptes “és una nova presa de pèl”

Parlament de Catalunya, dimecres 7 de juliol de 2021. “Els diners de tots els catalans no es pot destinar a pagar les seves festes i els seus deliris separatistes”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, al conseller d’Economia, Jaume Giró, en referència a l’anunci que va fer ahir que el Govern crearà un fons perquè els condemnats per sedició i malversació paguin les multes que els exigeix el Tribunal de Comptes. Martín Blanco ha criticat aquest “ardit per afavorir els seus amiguets” i que es “destinin recursos públics de tots els catalans a aquells que van donar un cop a la democràcia en 2017 i dels quals els catalans som víctimes dels seus excessos”.

El que vostès estan fent és una nova presa de pèl”, li ha advertit Martín Blanco a Giró en la sessió de control, a qui també li ha dit que és “inadmissible” que es torni a destinar diners als seus “deliris separatistes”. A més, li ha recordat: “Els catalans ja vam patir que els diners que anava destinat a funcions socials, fos destinat als seus deliris separatistes”.

I per acabar, ha avisat que si “Artur Mas, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont no poden pagar les multes, que les hi componguin, però els diners de la Generalitat que és de tots els catalans no pot anar destinat a pagar aquestes festes”.

Volver a ACTUALIDAD