Actualitat

Carrizosa critica “l’intent de que qualsevol investigació contra un líder independentista es fa passar per repressió”

by cscatalunya — 15 juliol 2021 @ 09:52
Comparte

El líder de Cs ha demanat que no es doni la imatge de que “qualsevol que tingui conductes corruptes només ha d'acollir-se a la sagrada ideologia del govern per evitar les conseqüències”

Parlament de Catalunya, dijous 15 de juliol de 2021. El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha criticat “l’intent de que qualsevol investigació contra un líder independentista es fa passar per repressió” i que “es prejutja l’òrgan jurisdiccional” atribuint-li “intencions prevaricadores, injustes i conspiratives contra líders polítics”. Així ho ha dit en la seva defensa de la Proposta de Resolució de compromís de lluita contra la corrupció i per a la regeneració democràtica a la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) celebrada aquest matí.

La proposta taronja que ha sigut rebutjada pels vots contraris dels partits independentistes defensa “que les institucions i autoritats públiques tinguin com a prioritat essencial la lluita contra la corrupció” i que “s’apliqui la tolerància zero”. A més, “rebutja qualsevol intent d’eliminar del reglament del Parlament les conseqüències desfavorables previstes per a investigats o processats per delictes de corrupció”.

Carrizosa ha demanat que no es doni la imatge de que “a Catalunya tot s’hi val”, que “la ideologia és un escut” i que “qualsevol que tingui conductes corruptes només ha d’acollir-se a la sagrada ideologia del govern per evitar les conseqüències dels seus actes”. Considera que la lluita contra la corrupció “és un compromís que ens regenera” davant una “societat desenganyada de la política per aquest afany d’impunitat que des d’alguns partits polítics es busca de manera retorçada”.

El líder taronja també ha assegurat que “Catalunya, desgraciadament, ha sigut un mal exemple” i ha recordat que “el que va ser el principal partit durant molts anys, Convergència i Unió, és un partit desaparegut, amb pronunciaments judicials en contra, amb seus perseguides i en liquidació” perquè es va declarar que “havia tingut conductes corruptes i reprotxables com els seus dirigents que han sigut processats, jutjats i fins i tot condemnats”.

Volver a ACTUALIDAD