Actualitat

García: “No s’ha tractat bé als treballadors públics a Catalunya pels diferents governs independentistes”

by cscatalunya — 29 juliol 2021 @ 12:11
Comparte

El diputat de Cs denuncia que “s’ha retallat més als treballadors públics a Catalunya que a cap altre lloc de tot Espanya i no se’ls hi ha retornat” el que se’ls hi deu

Parlament de Catalunya, dijous 29 de juliol de 2021. “No s’ha tractat bé als treballadors públics a Catalunya pels diferents governs independentistes”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Joan García, en la sessió plenària d’aquest matí, i s’ha mostrat favorable al decret llei que regula l’increment retributiu per a l’any 2021 i la recuperació parcial de la paga extraordinària de 2014 al personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya. García ha lamentat que “ja el 2015 quan es parlava del retorn de les pagues extres preses anys anteriors, el govern de l’expresident Artur Mas s’hi va negar sistemàticament, tot i aprovar propostes de resolució de forma unànime”.

El diputat de Cs ha denunciat que “s’ha retallat més als treballadors públics a Catalunya que a cap altre lloc de tot Espanya i no se’ls hi ha retornat” el que se’ls hi deu. García ha denunciat el “40% de temporalitat entre el nostre funcionariat quan l’objectiu, segons els sindicats, és un 8%”. El diputat taronja s’ha mostrat a favor del “retorn de drets socials i laborals” dels treballadors públics i ha denunciat que, en tots aquests anys, “els treballadors públics han tingut molta por als governs independentistes”.

Volver a ACTUALIDAD