Actualitat

Grau: “Esperem que el president de la Generalitat no faci un pas al costat ni enrere sinó endavant”

by cscatalunya — 29 juliol 2021 @ 10:02
Comparte

La diputada de Cs s’afegeix a la petició de compareixença del president Aragonès per informar sobre la gestió i evolució de la cinquena onada de la Covid

Parlament de Catalunya, dijous 29 de juliol de 2021. “Esperem que el president de la Generalitat no faci un pas al costat ni enrere sinó endavant”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Anna Grau, en la sessió plenària d’aquest matí per sumar-se a la petició de compareixença del president de la Generalitat, Pere Aragonès, davant del Ple del Parlament per informar sobre la gestió i evolució de la cinquena onada de la Covid. Grau ha assegurat que l’objectiu és “protegir al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i a tots els responsables de la sanitat de la sobrecàrrega d’haver de torejar les explicacions tècniques i polítiques del que està passant”.

La diputada de Cs li ha retret al vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, que no respecti les restriccions fixades pel seu propi Govern perquè “potser creu que una paella amb Pilar Rahola i Carles Puigdemont dóna immunitat de ramat”. Grau ha recordat que la seva formació, juntament amb En Comú Podem, ha demanat una “comissió d’investigació per saber què va passar a les residències de gent gran en la pandèmia, per saber quantes morts indignes” van haver-hi. Finalment, la diputada taronja ha criticat que JxCat i ERC estiguessin “barallats per veure qui controlava què en comptes de fer la feina”.

Volver a ACTUALIDAD