Actualitat

Cs denuncia davant el TSJC al Govern com a cooperador necessari d’un delicte de malversació de fons públics

by cscatalunya — 31 juliol 2021 @ 12:09
Comparte

El líder taronja, Carlos Carrizosa, assegura que “Cs recorrerà a tots els instruments de l'Estat de Dret per evitar que es continuï malversant els diners de tots els catalans”

Parlament de Catalunya, divendres 30 de juliol de 2021. El grup parlamentari de Ciutadans (Cs) ha presentat una denúncia davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra els membres del Govern per considerar-los “cooperadors necessaris de la malversació perpetrada per la Junta de Govern del Institut Català de Finances (ICF)”. Aquesta denúncia que va anunciar ahir el president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, es presenta després que el Parlament hagi aprovat el decret del Govern per avalar les fiances dels líders del ‘procés’ i s’afegeix a les denúncies ja presentades pel partit taronja davant la Fiscalia del Tribunal de Cuentas i la Fiscalia Superior de Catalunya.

Carrizosa ha assegurat que “Cs recorrerà a tots els instruments que l’Estat de Dret posa al nostre abast per evitar que es continuï malversant els diners de tots els catalans com pretén fer el Govern amb el decret per pagar les fiances d’Artur Mas i companyia”. El líder taronja ha dit que “la dimissió dels tres consellers independents de l’ICF que es van negar a passar per la pedra de posar la institució al servei de l’enèsima martingala del Govern és molt simptomàtica i indicativa de fins a quin punt és qüestionable la legalitat del decret”. “Ciutadans continuarà defensant sempre els drets i els recursos dels catalans, per evitar que el separatisme continuï trepitjant-los amb absoluta impunitat” ha sentenciat Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD