Actualitat

Martín Blanco: “Les polítiques educatives del govern estan orientades a la mediocritat i perjudiquen el mèrit i l’excel·lència”

by cscatalunya — 10 agost 2021 @ 15:41
Comparte

El portaveu de Cs culpa de l’“exorbitant” preu de la llum al govern de Sánchez pel seu “afany recaptatori” i la seva “voracitat impositiva”

Barcelona, dimarts 10 d’agost de 2021. “Les polítiques educatives del govern estan orientades a la mediocritat i perjudiquen el mèrit i l’excel·lència”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, després de conèixer-se la proposta del ministeri d’Educació pel curs vinent d’ensenyar “matemàtiques amb perspectiva de gènere”. En declaracions davant els mitjans de comunicació, el diputat taronja ha assegurat que aquest enfocament educatiu “perjudica les possibilitats dels nostres fills en un món més globalitzat i competitiu” i ha exigit a la ministra d’Educació, Pilar Alegría, que doni explicacions sobre aquesta proposta “surrealista”. Martín Blanco ha insistit en que Ciutadans defensa des de fa anys un Pacte Nacional per l’Educació. “PSOE i PP cada vegada que arriben al govern fan una nova llei d’educació” i “necessitem que les ideologies surtin de les aules” ha dit.

Martín Blanco ha culpat també de l’“exorbitant” preu de la llum al govern de Sánchez pel seu “afany recaptatori” i la seva “voracitat impositiva” i ha recordat que “quan estava a l’oposició, Pedro Sánchez prometia que seria el govern dels més desfavorits i que faria polítiques socials” quan ara la tarifa de la llum és el triple de la de l’any passat. El portaveu de Cs ha demanat al govern espanyol “que acabi amb la doble imposició” perquè “la major part del preu de la llum té a veure amb els impostos”.

Finalment, el diputat taronja també ha anunciat que la seva formació demanarà explicacions al Parlament perquè, durant l’incendi de Llançà al juliol, el govern català va adoptar un “discurs victimista” acusant al govern d’Espanya de no acceptar l’ajuda de França per sufocar el foc “quan la Generalitat tenia tres hidroavions aparcats en territori català”.

Volver a ACTUALIDAD