Actualitat

Ciutadans demana al Govern l’obertura immediata de l’oci nocturn i implementar les mesures que proposa el sector

by cscatalunya — 1 setembre 2021 @ 10:01
Comparte

El portaveu d'Empresa, Joan Garcia, exigeix a l'executiu “no donar més llargues al sector” i que prengui una decisió definitiva: “Només demanen que els deixin treballar”

Parlament de Catalunya, dimecres 1 de setembre de 2021. El diputat de Ciutadans (Cs), Joan Garcia, ha demanat al govern de la Generalitat que permeti “l’obertura immediata de l’oci nocturn” en ser un dels sectors més “castigats” per la crisi del Covid-19. Garcia considera que “ja no hi ha més excuses” i que l’executiu català hauria de “deixar de donar-los llargues i prendre una decisió definitiva sobre aquest tema”.

El diputat de Cs ha explicat que “el sector de l’oci nocturn porta mesos preparant els protocols d’obertura”, que són “la solució per als problemes d’ordre públic nocturn” que s’estan veient últimament després de les festes de Gràcia o de Sants. Per això, ha reclamat que s’implementin les mesures preparades pel sector. “Només demanen que els deixin treballar”, ha sentenciat, després de recordar que a Andalusia -on governa Ciutadans- fa temps que es va reobrir amb responsabilitat i que la formació taronja a Catalunya va presentar un pla d’ajudes amb la finalitat d’ajudar al sector.

Volver a ACTUALIDAD