Actualitat

Carrizosa: “Ens sembla insultant que, en la cinquena onada, Borràs condecori les persones que van cometre delictes l’1-O”

by cscatalunya — 3 setembre 2021 @ 11:13
Comparte

Ciutadans proposa en el Parlament una comissió d’investigació sobre el suposat contacte de l'entorn de Puigdemont amb Rússia

Parlament de Catalunya, divendres 3 de setembre del 2021. “Ens sembla insultant que, en plena cinquena onada, Borràs condecori les persones que van cometre delictes l’1-O”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en referència a la decisió de la presidenta de la cambra, Laura Borràs, d’atorgar la medalla d’honor del Parlament a “les persones que van participar en les revoltes de l’1-O”, en comptes d’homenatjar als qui realment “ho van passar malament aquest dia”, com policies, periodistes o comerciants.

En una roda de premsa, Carrizosa ha recordat que, l’any passat, aquesta medalla se’ls va concedir als sanitaris que van lluitar contra el Covid-19 i ho atribueix a la presència de Ciutadans en la Mesa. “Amb Cs aquestes coses no passaven; Ara passen davant la passivitat del PSC, que sempre mira cap a un altre costat i se significa feblement per no molestar als seus socis”, ha afegit.

D’altra banda, s’ha referit a la notícia publicada en The New York Times, que vincula les relacions de l’entorn de Carles Puigdemont amb Rússia. En aquest sentit, Carrizosa ha anunciat que iniciarà contactes amb altres grups parlamentaris per obtenir suports per demanar en el Parlament una comissió d’investigació sobre aquest fet. “Volem saber si els dirigents separatistes catalans han propiciat aquests contactes per  desestabilitzar Espanya i buscar suports internacionals a la secessió”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD