Actualitat

Ciutadans celebrarà l’11S amb un acte per desmuntar el mite nacionalista

by cscatalunya — 7 setembre 2021 @ 07:52
Comparte

L'esdeveniment tindrà lloc a la Vila Olímpica i comptarà amb la participació de l'historiador Jordi Canal

Barcelona, dimarts 7 de setembre del 2021. Ciutadans (Cs) celebrarà la festivitat autonòmica de la Diada amb un acte sota el títol ’11S: desmuntant el mite nacionalista’. Des de la formació taronja volen denunciar “el segrest de la festivitat autonòmica per part del nacionalisme”, que l’ha convertit en “una jornada d’exclusió, odi i atac a Espanya”.

“Des de Ciutadans advoquem per una festa de tots els catalans, una Diada de veritat el 23 d’abril: Sant Jordi”, ha recordat el portaveu taronja, Nacho Martín Blanco.

L’esdeveniment del pròxim dissabte comptarà amb la participació del president de Cs en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, de la presidenta del grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, i del prestigiós historiador Jordi Canal. A més, assistiran altres diputats i càrrecs de la formació taronja. Tindrà lloc a la Vila Olímpica i s’iniciarà a partir de les 11:30h.

Volver a ACTUALIDAD