Actualitat

Arrimadas: “Les medalles cal donar-les als qui van frenar el cop del 6 i 7 de setembre i no als qui el van donar”

by cscatalunya — 9 setembre 2021 @ 20:26
Comparte

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, denúncia el “segrest” del Parlament pel nacionalisme i que s'atorgui “una medalla d'honor als qui van vulnerar la democràcia”

Parlament de Catalunya, dijous 9 de setembre de 2021. “Les medalles cal donar-les als qui van frenar el cop del 6 i 7 de setembre i no als qui el van donar”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en una atenció als mitjans davant del Parlament de Catalunya on demà divendres la presidenta de la institució catalana, Laura Borràs, lliurarà la Medalla d’Honor “als qui han utilitzat la violència per imposar les seves idees”. Arrimadas ha recordat que la presidenta del Parlament, “pluri-imputada per trossejar contractes”, ha insultat a la diputada taronja, Anna Grau, participant en un “atac masclista” per la seva vestimenta a les xarxes socials.

La presidenta de Cs ha defensat una “oposició ferma i constructiva” perquè “allí on governem, hi ha prosperitat, estabilitat i inversions que és el que no hi ha a Catalunya”. En aquest sentit, ha lamentat la pèrdua d’“una inversió de gairebé 2.000 milions d’euros” que suposa l’ampliació de l’aeroport del Prat perquè “el Govern no vol infraestructures, ni oportunitats pels catalans, només volen privilegis pels líders separatistes i volen indults”.

Per la seva banda, el líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha denunciat el “segrest” del Parlament per part del nacionalisme i que s’atorgui “una medalla d’honor als qui van vulnerar la democràcia i als qui van alterar l’ordre públic”. Carrizosa ha criticat que, precisament la presidenta, Laura Borràs, assisteixi al costat de l’expresident de la Generalitat, Quim Torra, qui va ser “destituït per falta de respecte a les lleis”, a un homenatge al “vell nacionalista d’ERC, Heribert Barrera” assegurant que “els grans referents del nacionalisme és a qui es ret homenatge”.

Volver a ACTUALIDAD