Actualitat

Pérez: “La taula de la infàmia i de la rendició és una oportunitat per a Sánchez per continuar perpetuant-se a La Moncloa”

by cscatalunya — 19 setembre 2021 @ 11:18
Comparte

El president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat la petició de compareixença dels consellers d'Interior i de Salut pels macrobotellons com el de la UAB

Lleida, diumenge 19 de setembre de 2021. “La taula de la infàmia i de la rendició és una oportunitat per a Sánchez per continuar perpetuant-se a La Moncloa”. Així ho ha dit el vicesecretari general de Ciutadans (Cs), Daniel Pérez, després de que el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, parli de la taula del diàleg com una “oportunitat històrica” en una entrevista a La Vanguardia. Pérez ha exigit “que deixin d’enganyar a la gent” i ha demanat “taules d’energia” per posar punt final al problema de les tarifes elèctriques o “taules per parlar i dialogar amb les víctimes del terrorisme” perquè “el govern no va donar la cara” en els actes que es van organitzar aquest dissabte contra l’homenatge al terrorista, Henri Parot. El vicesecretari general de Cs ha fet aquestes declaracions davant els mitjans, acompanyat del president del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, l’eurodiputat taronja, José Ramón Bauzá, i la portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Lleida, Maria Burrel, en el marc d’unes jornades sobre turisme que la formació liberal celebra a Lleida.

El president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat la petició de compareixença dels consellers d’Interior, Joan Ignasi Elena, i el de Salut, Josep Maria Argimon, pels macrobotellons com el de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb prop de 8.000 persones i en el qual va haver-hi presumptament una agressió sexual. Carrizosa ha dit que el Govern “no pot mirar a un altre banda” amb “episodis de baralles, borratxeres descontrolades i fins i tot agressions sexuals” quan hi ha un “sector regulat com és l’oci nocturn”. “Que diguin quines mesures prendran en aquest sector i també perquè som una de les últimes comunitats autònomes en obrir l’oci nocturn” ha assegurat.

Finalment, el president de Cs a Catalunya ha volgut reiterar el seu suport a Maria Burrel com a representant del partit a l’Ajuntament de Lleida i ha criticat que la exportaveu, Ángeles Ribes, “està donant exemple del que no és una renovació quan ella es qualifica de renovadora”, la qual cosa “és una contradicció” ha dit. El líder taronja ha assegurat que “els afiliats de la província i de Lleida desitjaven una nova embranzida i Ribes només vol la seva cadira”. L’objectiu del canvi, segons Carrizosa, és potenciar a Cs a la província per continuar treballant en “la lluita per la llibertat i contra el nacionalisme” i “per ocupar-se dels problemes reals de tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD