Actualitat

Carrizosa pregunta a Aragonès si “li sembla acceptable la passivitat de les institucions davant l’odi i la violència quan ve del costat separatista”

by cscatalunya — 6 octubre 2021 @ 09:38
Comparte

El president de Cs a Catalunya ha agraït l’“acte de valentia i de dignitat” del regidor taronja de Sarrià de Ter que va retirar una pancarta a favor de Terra Lliure

Parlament de Catalunya, dimecres 6 d’octubre de 2021. El president de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, li ha preguntat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la sessió de control al Govern si “li sembla acceptable la passivitat de les institucions davant l’odi i la violència quan ve del costat separatista” després que s’exhibís una pancarta a favor de la banda terrorista Terra Lliure davant de l’ajuntament de Sarrià de Ter i “ningú faci res per retirar-la”. El líder taronja li ha demanat a Aragonès que “condemni cada violència i cada mostra d’odi” i que “es desmarqui de les fotos amb Otegi, dels assassins de Bultó, de les destrosses i disturbis als carrers, del fitxatge del senyor que va apallissar a un mosso com a tertulià a Catalunya Ràdio” i “del raper violent que celebra o desitja els assassinats”.

El president de Cs a Catalunya ha agraït l’“acte de valentia i de dignitat” del regidor taronja de Sarrià de Ter, Enrique Porcar, que va retirar la pancarta i ha qüestionat que les institucions com “el Govern de la Generalitat, el Parlament i els ajuntaments”, com el de Sarrià de Ter on governa ERC, no reaccionin davant aquesta mena d’atacs. En aquest sentit. Carrizosa s’ha mostrat preocupat perquè des del Govern “no se senten concernits per aquesta mena de pancartes i d’encimbellaments de la violència”. “Rectifiquin la seva actitud i siguin responsables, que vostès són l’autoritat” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD