Actualitat

Martín Blanco a Puigneró: “Perdre una inversió de 1.700 milions d’euros és una autèntica irresponsabilitat”

by cscatalunya — 6 octubre 2021 @ 07:57
Comparte

El portaveu de Cs exigeix la “represa de l’acord entre el govern d’Espanya i el de la Generalitat per tirar endavant una ampliació de l’aeroport del Prat”

Parlament de Catalunya, dimecres 6 de octubre de 2021. “Perdre una inversió de 1.700 milions d’euros és una autèntica irresponsabilitat”. Així li ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, al vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, en la sessió de control al Parlament. Martín Blanco ha alertat que “les empreses fugen del clima ideològic que és absolutament contrari a la creació de llocs de feina i al progrés econòmic”. “Els inversors estrangers no entenen aquest ambient ideològic que és contrari a l’empresa” ha assegurat.

El portaveu de Cs ha exigit la “represa de l’acord entre el govern d’Espanya i el de la Generalitat per tirar endavant una ampliació de l’aeroport del Prat” perquè “és imprescindible per l’economia catalana”. Martin Blanco li ha demanat a Puigneró que deixi de banda “les seves filies i fòbies ideològiques” i que faci “polítiques reals” en comptes d’abordar qüestions com “l’amnistia o l’autodeterminació”.

Volver a ACTUALIDAD