Actualitat

Carrizosa a Sánchez: “Catalunya no és aquesta taula en la que es reuneix amb els partits independentistes perquè ells no representen a tota Catalunya”

by cscatalunya — 12 octubre 2021 @ 10:33
Comparte

El líder de Cs a Catalunya assegura que el president Aragonès “hauria de celebrar les festes comunes de tots” i respectar “el sentiment d'espanyolitat”

Barcelona, dimarts 12 d’octubre de 2021. “Catalunya no és aquesta taula en la que es reuneix amb els partits independentistes perquè ells no representen a tota Catalunya”. Aquest és el missatge que li ha llançat el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. En una atenció als mitjans a la carpa que el partit taronja té a la mostra de partits i entitats constitucionalistes de Pl. Catalunya amb motiu del Dia de la Hispanitat, Carrizosa ha recordat que el 12-O “simbolitza la unió dels pobles, el descobriment d’Amèrica i una cultura comuna a tot el món”. A més, ha lamentat que “l’espanyolitat i l’espanyol a Catalunya està permanentment perseguit i assetjat” com va succeir amb l’atac a la carpa de S’ha Acabat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El líder de Cs a Catalunya ha assegurat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, “hauria de celebrar les festes comunes de tots” i respectar “el sentiment d’espanyolitat” de la majoria perquè “està pugnant per culminar la independència i això passa per menysprear tot l’espanyol i el que simbolitza Espanya”. Carrizosa ha lamentat “aquests menyspreus d’Aragonès” i li ha exigit al president català “que respecti a tots els catalans sense excepció, que no es retiri la bandera quan hi ha una compareixença del president del govern, que no es discrimini l’espanyol i que no s’intenti esborrar del calendari el 12-O” ha dit. Finalment, el líder de la formació liberal ha criticat que el PSC, tot i votar a favor del respecte als sentiments d’espanyolitat, estigui “desaparegut” en dies com avui.

 

Volver a ACTUALIDAD