Actualitat

Bravo a Puigneró: “Em fa molta pena Catalunya i la paràlisi a la qual estem abocats perquè portem molts anys en ella”

by cscatalunya — 13 octubre 2021 @ 11:38
Comparte

La diputada de Cs li ha retret al vicepresident els retards en les obres de la Línia 9 o en el Canal Segarra-Garrigues

Parlament de Catalunya, dimecres 13 d’octubre de 2021. “Em fa molta pena Catalunya i la paràlisi a la qual estem abocats perquè portem molts anys en ella”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Marina Bravo, al vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, a la comissió de Polítiques Digitals i Territori. Bravo li ha retret que faci declaracions dient que “l’Estat governa contra els interessos de Catalunya” perquè “aquest no és el clima de confiança que es pot generar perquè es duguin a terme les inversions”.

La diputada taronja ha assegurat que “resulta ofensiu per a molta gent a Catalunya” com “pels veïns que viuen a la plaça Lesseps i veuen el forat de les obres de la Línia 9”, o “pels regants que esperen aigua del Canal Segarra-Garrigues”. Bravo ha criticat també que Puigneró utilitzi l’“excusa del dèficit fiscal” quan “tenia pressupostat 2 mil milions d’euros per a la L9”. La diputada de Cs s’ha mostrat preocupada també per la paràlisi en medi ambient perquè “no s’ha fet gaire amb la T-Mobilitat, els aparcaments dissuasius i les energies renovables”.

Volver a ACTUALIDAD