Actualitat

Ciutadans proposa la convocatòria d’un ple monogràfic sobre la situació econòmica de Catalunya

by cscatalunya — 14 octubre 2021 @ 16:38
Comparte

El president de Cs al Parlament critica que la CUP i els Comuns “entorpeixin la possibilitat de que se celebrin uns Jocs Olímpics d'hivern a Catalunya”

Parlament de Catalunya, dijous 14 d’octubre de 2021. El grup parlamentari de Ciutadans (Cs) proposarà la convocatòria d’un ple monogràfic sobre la situació econòmica de Catalunya. La formació liberal també ha demanat la compareixença del president del Cercle d’Economia, Javier Faus, a la comissió d’Economia i Hisenda, després que aquesta institució hagi emès un comunicat alertant del risc que Catalunya i Barcelona quedin ‘en la irrellevància econòmica’. Cs coincideix en que la política econòmica catalana “està en mans de partits independentistes que defensen el decreixement econòmic de Catalunya”, cosa que significa “una pèrdua d’oportunitats”. El partit taronja ja ha iniciat contactes amb altres grups parlamentaris per formalitzar la petició del ple monogràfic.

D’altra banda, el president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha criticat que la CUP i els Comuns “entorpeixin la possibilitat de que se celebrin uns Jocs Olímpics d’hivern a Catalunya”. En la Comissió d’Afers Institucionals, Carrizosa els ha retret que intentin imposar una consulta sobre la proposta en el territori. “Veten l’aeroport, ara els Jocs Olímpics, i tot per la desconfiança i el menyspreu a les institucions democràtiques” ha sentenciat el líder taronja.

Volver a ACTUALIDAD