Actualitat

Carrizosa: “El PPC i el PSC han de ser responsables perquè no canviï el govern de Badalona i entri l’independentisme”

by cscatalunya — 19 octubre 2021 @ 12:25
Comparte

El president de Cs ha demanat la dimissió d'Albiol i ha recordat que “Cs va néixer el 2006 per lluitar contra la corrupció i per a la regeneració democràtica”

Badalona, dimarts 19 d’octubre de 2021. “El PPC i el PSC han de ser responsables perquè no canviï el govern de Badalona i entri l’independentisme”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, als mitjans de comunicació davant la possibilitat que se celebri una moció de censura en el consistori contra l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, per tenir “una societat opaca a Belize” segons revelen els ‘papers de Pandora’. Carrizosa ha explicat que s’ha posat en contacte amb el president del PPC, Alejandro Fernández, i el secretari general del PSC, Salvador Illa, per “fer força i empènyer a Albiol a que faci un pas al costat” i perquè els socialistes “no instin una moció de censura de la qual resulti un govern separatista”. “Badalona és una ciutat d’àmplia majoria constitucionalista” ha assegurat el líder taronja.

El president de Cs ha demanat la dimissió d’Albiol i ha recordat que “Ciutadans va néixer el 2006 per lluitar contra la corrupció i per a la regeneració democràtica”. Carrizosa ha dit que la seva formació aposta per l’“estabilitat de govern”, “perquè Badalona continuï amb un govern constitucionalista i no es repeteixi el desastrós govern que vam tenir amb els comuns i la CUP al capdavant” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD