Actualitat

Carrizosa: “Aquí no hi ha cap repressió, el que hi ha és molt barrut”

by cscatalunya — 27 octubre 2021 @ 11:55
Comparte

El president de Cs a Catalunya ha criticat que la presidenta del Parlament hagi fet “una declaració solemne per fer-se la víctima amb els seus 155 mil euros anuals”

Parlament de Catalunya, dimecres 27 d’octubre de 2021. “Aquí no hi ha cap repressió, el que hi ha és molt barrut”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després de la detenció de l’exvicepresident del Parlament, Josep Costa, per no presentar-se davant el jutge del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que investiga per desobediència a l’anterior Mesa de la Cambra catalana. Carrizosa ha denunciat que diversos diputats de partits independentistes han abandonat les comissions que s’estaven celebrant en el Parlament per anar a fer costat a Costa i “fan veure que hi ha grans conspiracions perquè l’han detingut el 27 d’octubre, quan fa 4 anys de la declaració d’independència”.

El president de Cs a Catalunya ha criticat que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, “la mateixa que ahir intentava modificar el reglament per a escapar-se del delicte de malversació del que se l’està acusant”, hagi fet “una declaració solemne per fer-se la víctima amb els seus 155mil euros anuals”.

Carrizosa també ha recordat que “el que es commemora avui són 4 anys del cop” i que “seguim igual” perquè “continuem forçant la nostra democràcia”. El líder taronja ha assegurat que “el que haurien de fer els polítics és mirar per la gent, per la ciutadania, per les llistes d’espera, els malalts d’ELA i els que tenen dependència i no tenen qui els assisteixi”.

Volver a ACTUALIDAD