Actualitat

Carrizosa: “Illa estarà a l’alçada del que espera el Govern donant suport als pressupostos”

by cscatalunya — 2 novembre 2021 @ 12:56
Comparte

El líder taronja ha criticat que el PSC no voti a favor de la creació d'una comissió d’investigació sobre la gestió de les residències per a gent gran, impulsada per Cs juntament amb els comuns

Parlament de Catalunya, dimarts 2 de novembre de 2021. “El PSC fa l’oposició que desitjaria qualsevol govern; Illa estarà a l’alçada del que espera el Govern donant suport als pressupostos”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que el líder dels socialistes catalans, Salvador Illa, s’hagi mostrat favorable a donar suport als pressupostos de la Generalitat que presenta ERC amb JxCat. Carrizosa ha assegurat que la postura de IIla recorda l’oposició que va fer el líder d’ERC, Oriol Junqueras, durant el govern d’Artur Mas de 2012 a 2015: “Junqueras era el cap de l’oposició amb Mas i quan va acabar el 2015 es va unir a la coalició de govern de JxSí” ha explicat. Carrizosa creu que “l’interès del PSC és mantenir a Sánchez a La Moncloa i procurar un tripartit a Catalunya” i ha assegurat que el projecte de pressupostos del Govern està en la línia dels anteriors: “regar els ‘chiringuitos’ nacionalistes i mantenir el ‘procés’, mentre tenim problemes socials i econòmics a Catalunya”.

El líder taronja també ha criticat que el PSC no voti a favor de la creació d’una comissió d’investigació sobre la gestió de les residències per a gent gran, impulsada per Cs juntament amb els comuns que es debatrà en el pròxim ple, quan “Illa va ser ministre de Sanitat” i, per tant, “hauria de tenir una sensibilitat especial”. Carrizosa ha manifestat que “tant la societat com els polítics devem respecte a les víctimes i una explicació als seus familiars”. “El vot contrari dels socialistes és per no incomodar” i és, a més, “una decepció per a tots els que van votar al PSC pensant que podria haver-hi un canvi a Catalunya” ha sentenciat el president de Cs a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD