Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Deixin d’erosionar als Mossos i a la seva autoritat i de posar-los a la picota”

by cscatalunya — 3 novembre 2021 @ 11:04
Comparte

El president de Cs a Catalunya assegura que “la urgència no és desarmar als Mossos enfront dels incívics” sinó “dotar-los de mitjans suficients”

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de novembre de 2021. “Deixin d’erosionar als Mossos i a la seva autoritat i de posar-los a la picota”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. Carrrizosa ha criticat que els Mossos de Esquadra siguin “moneda de canvi en el pacte amb la CUP” perquè els partits separatistes votaran a favor d’“una comissió per lapidar públicament a la policia” presidida per la CUP, mentre que votaran en contra d’una comissió per investigar “com es va gestionar la pandèmia en les residències” impulsada per Cs i En Comú Podem.

El president de Cs a Catalunya ha assegurat que “la urgència no és desarmar als Mossos enfront dels incívics o delinqüents” sinó “dotar-los de mitjans suficients per protegir la llibertat dels ciutadans que estan preocupats per l’augment de la inseguretat”. Carrizosa ha alertat de la “preocupació” dels cossos policials “en veure la seva autoritat erosionada pel seu propi govern” i de la “frustració” per haver de “fer front a la delinqüència sense recursos suficients”. “Ja està bé que agredir a un policia a Catalunya surti gratis o fins i tot tingui premi perquè et posen de tertulià a Catalunya Ràdio” ha criticat el líder taronja. Carrizosa ha demanat a Aragonès que deixi treballar a la policia catalana “per acabar amb la inseguretat en barris de Barcelona, de Santa Coloma o de Mataró”.

Volver a ACTUALIDAD