Actualitat

Grau, sobre la gestió de les residències per a gent gran: “Un govern de coalició mal avingut” va amagar “l’horror de la seva gestió sota una espessa capa de silenci”

by cscatalunya — 3 novembre 2021 @ 17:47
Comparte

La diputada de Cs li ha retret al PSC que li importi més “no incomodar a aquest govern al qual fingeix fer oposició” i que “es fregui les mans somiant en tripartits i tripunyetes”

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de novembre de 2021. “Un govern de coalició mal avingut, amb un partit gestionant Afers Socials i un altre Salut, barallats com gat i gos, disputant-se les competències, que no la responsabilitat” va amagar “l’horror de la seva gestió sota una espessa capa de silenci”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, en la seva defensa de la Proposta de Resolució de creació d’una comissió d’investigació sobre la gestió de les residències per a gent gran. Grau ha assegurat que la mala gestió de la Covid va convertir algunes residències en “corredors de la mort” i que el model dels centres per a gent gran estava “obsolet” amb un “sistema de salut cruelment infrafinançat” i “cobert amb fulles de parra per amagar unes retallades bestials”. La diputada taronja ha denunciat “la conspiració del silenci perquè mai se sàpiga exactament què va passar en les residències de gent gran” de la qual formen part els partits com ERC, JxCat i el PSC que han votat en contra de la creació d’aquesta comissió d’investigació.

La diputada de Cs li ha retret al PSC que li importi més “no incomodar a aquest govern al qual fingeix fer oposició” i que “es fregui les mans somiant en tripartits i tripunyetes, o amb mantenir connectat al respirador polític a Pedro Sánchez”. Grau també li ha retret al líder dels socialistes catalans, Salvador Illa, que “ha estat ministre de Sanitat”, que no sàpiga “l’abast de la responsabilitat i de la irresponsabilitat de la Generalitat en la gestió de la pandèmia” i li ha recordat que “pel que cobren és per fer oposició”. La diputada taronja ha ironitzat també demanant una “miserable comissió parlamentària d’investigació, que tampoc estem parlant dels judicis de Nuremberg” ha dit. Grau ha lamentat que el PSC “només defensa les causes justes quan donar la cara i plantar cara al govern ja el fan uns altres, quan no té cost polític ni risc”.

Volver a ACTUALIDAD