Actualitat

Martín Blanco retreu a Torrent la fugida d’empreses “per culpa de les polítiques rupturistes i identitàries i de l’infern fiscal que han creat a Catalunya”

by cscatalunya — 3 novembre 2021 @ 11:02
Comparte

El portaveu de Cs lamenta que la fugida d'empreses de Catalunya iniciada a la tardor de 2017 s'hagi agreujat

Parlament de Catalunya, dimecres 3 de novembre de 2021. El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, li ha retret al conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, la fugida d’empreses “per culpa de les polítiques rupturistes i identitàries i de l’infern fiscal que han creat a Catalunya”. En la sessió de control al Govern, el diputat taronja li ha retret a Torrent que “continuï tocant el violí com la orquestra del Titanic” i continuïn “dient que no passa res quan l’economia catalana s’enfonsa”.

El portaveu de Cs ha lamentat que la fugida d’empreses de Catalunya a altres comunitats autònomes iniciada a la tardor de 2017 “no només s’hagi frenat, sinó que al llarg d’aquest any 2021 s’ha agreujat i ascendeix ja a 7.745 empreses, de les quals prop de 4.000 s’han anat a la comunitat de Madrid”. Martín Blanco que ha fet referència a l‘efecte Mont-real’ ha manifestat que Barcelona li ha fet un gran regal a Madrid en “capital humà, financer i cultural”. “Com a ciutadà espanyol celebro la prosperitat de la capital del meu país, però com a barceloní i català m’indigna la decadència i el declivi que han provocat a l’economia catalana i que diguin que aquí no passa res” ha sentenciat el diputat taronja.

Volver a ACTUALIDAD