Actualitat

Carrizosa: “La seguretat no és de dretes o d’esquerres. La seguretat és llibertat perquè per ser lliure has d’estar segur”

by cscatalunya — 9 novembre 2021 @ 14:57
Comparte

El portaveu de Cs a Hospitalet reclama “més eines per a la Guàrdia Urbana” que “no s'atreveix a anar en segons quins llocs perquè són agredits”

L’Hospitalet de Llobregat, dimarts 9 de novembre de 2021. “La seguretat no és de dretes o d’esquerres. La seguretat és llibertat perquè per ser lliure has d’estar segur”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en la presentació de la campanya de seguretat impulsada per la formació taronja, acompanyat dels diputats Anna Grau i Matías Alonso. Carrizosa ha assegurat que la seguretat ciutadana és “la responsabilitat dels partits moderats” i ha advertit del perill de “que la dreta populista agafi la bandera de la seguretat” i la utilitzi “contra la immigració”. També ha lamentat que “la Policia Nacional i la Guàrdia Civil estiguin sota el foc permanent de la Generalitat” i que els Mossos d’Esquadra estiguin “desarmats pels pactes amb la CUP”.

El líder de Cs a Catalunya ha denunciat l’“increment de robatoris, ocupacions i agressions sexuals” i ha exposat les propostes principals de la seva formació en matèria de seguretat com són la “modificació del codi penal per als reincidents” perquè “no pot ser que entrin per una porta i surtin per l’altra”, la “expulsió dels delinqüents en situació irregular” perquè “no podem mantenir gent que viu del delicte” i, finalment, “agilitar la recuperació dels habitatges ocupats”.

Per la seva banda, el portaveu de Cs a L’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha reclamat “més eines per a la Guàrdia Urbana” que “no s’atreveix a anar en segons quins llocs perquè són agredits” per incívics. García ha dit que la campanya de seguretat impulsada per Cs pretén “conscienciar a la població i també a la Generalitat de que no podem seguir així” i ha posat com a exemple barris de L’Hospitalet com el de La Florida on “es perd el principi de l’autoritat”. “Volem viure tranquils” ha sentenciat el portaveu local de Cs.

Volver a ACTUALIDAD