Actualitat

García a Torrent: “Volem que Catalunya torni a ser el motor econòmic d’Espanya i que sigui el de Europa”

by cscatalunya — 10 novembre 2021 @ 19:26
Comparte

La diputada taronja, Anna Grau, assegura que els pressupostos “s’aprovaran sí o sí, diguin el que diguin” perquè “no veiem la oposició dura que va prometre el PSC”

Parlament de Catalunya, dimecres 10 de novembre de 2021. “Volem que Catalunya torni a ser el motor econòmic d’Espanya i que sigui el de Europa”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Joan García, al conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, en la seva compareixença per a presentar els pressupostos del seu departament. García li ha retret a Torrent que no es cregui “que la seva conselleria sigui el pal de paller de la dinamització del nostre teixit productiu” i li ha demanat “simplificació administrativa” i “treballar els fluxos entre els departaments”, a més de creure en “la emprenedoria, el coneixement i la formació”.

García ha criticat que els pressupostos “no apostin per la industria”, i que es redueixin les partides dedicades a la “promoció del comerç i del turisme”, quan són “dos sectors que han patit la crisi del Covid”. El diputat de Cs ha assegurat que “sembla que vulguin la línia de decreixement que defensa la CUP” i ha sentenciat que “no són xifres adequades per després d’una pandèmia”.

Per la seva banda, la diputada taronja, Anna Grau, ha assegurat que els pressupostos “s’aprovaran sí o sí, diguin el que diguin” perquè “no veiem la oposició dura que va prometre el PSC”. Grau li ha retret a la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, la falta de temps per estudiar els comptes, el que fa “molt difícil fiscalitzar” i demostra “una opacitat financera i de gestió”. Per a la diputada de Cs, aquesta “pressa interessada i política” és “una vergonya antidemocràtica”.

Volver a ACTUALIDAD