Actualitat

Carrizosa: “Escenifiquen una baralla entre la CUP i el PSC per veure qui serà la crossa d’Aragonès en l’aprovació segura dels pressupostos”

by cscatalunya — 16 novembre 2021 @ 12:45
Comparte

El líder de Cs a Catalunya ha anunciat una esmena a la totalitat dels pressupostos “de veritat”

Parlament de Catalunya, dimarts 16 de novembre de 2021. “Escenifiquen una baralla entre la CUP i el PSC per veure qui serà la crossa d’Aragonès en l’aprovació segura dels pressupostos”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que la CUP hagi anunciat una esmena a la totalitat dels pressupostos de la Generalitat. “És una baralla entre la CUP i el PSC per veure qui li paga les fantas a Aragonés” ha afegit Carrizosa. El líder taronja considera que “no són uns bons pressupostos” perquè “alimentaran el ‘procés’” i no resoldran problemes com “els CAPs saturats, la feina dels joves” o “la seguretat en barris i ciutats catalanes assolats per la delinqüència”.

El líder de Cs a Catalunya ha anunciat una esmena a la totalitat dels pressupostos “de veritat”  i ha dit que no la pensa retirar perquè “no és un instrument de negociació”. Carrizosa també ha assegurat que la seva formació continuarà insistint a PP i Vox perquè recolzin portar aquests pressupostos al Consell de Garanties Estatutàries (CGE) perquè existeixen “despeses en Acció Exterior que són il·legals i que toca la malversació”. “És inaudit que a Catalunya hi hagi una ‘derechita cobarde’ que tingui resistència a defensar les finances dels catalans” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD