Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Necessitem canviar aquests pressupostos de la decadència per uns pressupostos de l’enlairament”

by cscatalunya — 17 novembre 2021 @ 10:04
Comparte

El líder de Cs a Catalunya justifica l'esmena a la totalitat dels comptes de la Generalitat

Parlament de Catalunya, dimecres 17 de novembre de 2021. “Necessitem canviar aquests pressupostos de la decadència per uns pressupostos de l’enlairament”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. Carrizosa li ha demanat que “deixi de negar la realitat i de llastrar l’economia catalana” i que “no impedeixi amb les seves polítiques que empreses i autònoms recuperin la nostra economia”. També ha defensat un “entorn de seguretat jurídica i d’estabilitat política perquè els inversors i les empreses tornin”, la qual cosa no s’aconseguirà, segons el líder taronja, amb “uns pressupostos condicionats per la CUP” perquè aposten pel “decreixement econòmic” ha dit.

El líder de Cs a Catalunya ha justificat l’esmena a la totalitat dels comptes de la Generalitat perquè no preveuen “modernitzar l’educació, ni potenciar la FP”, “ni connectar les universitats amb les empreses” i tampoc baixen la pressió fiscal perquè “necessiten continuar saquejant als catalans per finançar el ‘procés’”. Carrizosa ha lamentat que Catalunya hagi baixat en el rànquing europeu de competitivitat, estigui rebent “quinze vegades menys d’inversions estrangeres que Madrid” i que “Madrid també ens superi en PIB”.

Volver a ACTUALIDAD