Actualitat

Martín Blanco a Giró: “Aquests pressupostos no són ni conscients ni responsables i, per això, Cs no donarà suport a la seva proposta”

by cscatalunya — 22 novembre 2021 @ 18:14
Comparte

El diputat de Cs crítica que es faci política “al dictat de la CUP”

Parlament de Catalunya, dilluns 22 de novembre de 2021. “Aquests pressupostos no són ni conscients ni responsables i, per això, Cs no donarà suport a la seva proposta”. Així li ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, al conseller d’Economia, Jaume Giró, en el debat sobre el projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2022. Martín Blanco ha demanat que “la economia no sigui nacionalista en termes identitaris, sinó que sigui defensora de la llibertat i del progrés econòmic” i que no estigui “en mans d’antisistemes” o de “partits que tenen una visió contrària al desenvolupament econòmic”.

El diputat de Cs ha criticat que es faci política “al dictat de la CUP” i ha lamentat el “constant victimisme del nacionalisme” quan “la resta d’Espanya continua sent el principal mercat de les empreses catalanes”. També ha criticat “el monstruós deute públic que estem deixant a les futures generacions” i que els catalans siguin “els que més impostos paguen”. Martín Blanco ha assegurat que és “inconcebible” que Catalunya tingui “la televisió pública més cara d’Espanya, més barracons i les llistes d’espera més llargues”. Ha exigit una reducció dels càrrecs públics i dels assessors triats a dit i de la propaganda del Govern. Finalment, s’ha mostrat “favorable al foment del català, però no a l’exclusió del castellà”.

Volver a ACTUALIDAD