Actualitat

Carrizosa: “La seguretat no és de dretes ni d’esquerres i un partit liberal ha d’afavorir la llibertat de les persones”

by cscatalunya — 24 novembre 2021 @ 17:27
Comparte

El líder de Cs a Catalunya critica que no hi hagi banderes a la façana de l’ajuntament d’Olot perquè l’alcalde no compleix amb la llei de símbols

Olot, dimecres 24 de novembre de 2021. “La seguretat no és de dretes ni d’esquerres i un partit liberal ha d’afavorir la llibertat de les persones perquè puguin anar tranquil·les pel carrer”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, als mitjans de comunicació acompanyat dels representants del partit a Olot, Toni Fierro i Santi Vizern, després de reunir-se amb l’associació d’empreses de La Garrotxa i de visitar el barri de Sant Miquel on “hi ha problemes amb baralles”. Carrizosa ha qüestionat que la variant d’Olot sigui un “projecte ideològic d’una minoria” quan “podria afavorir els veïns, els treballadors i les empreses”.

El líder taronja ha defensat la necessitat d’impulsar la captació de fons europeus Next Generation per tenir un “bon teixit empresarial” i ha lamentat que “els pressupostos no responguin als interessos de les empreses sinó als de la CUP”. A més, ha demanat que el govern olotí atengui a “les necessitats de la població amb un comerç i uns restauradors que han patit moltíssim” a causa de la pandèmia. “Haurien de ser les prioritats del municipi” ha manifestat.

El líder de Cs a Catalunya també ha criticat que no hi hagi banderes a la façana de l’ajuntament d’Olot perquè l’alcalde de JxCat, Pep Berga, no compleix amb la llei de símbols. A més, ha exigit la retirada del “mural que pretén desprestigiar a la Guardia Civil i a la Policia Nacional”, tal i com es va fer a instàncies de Cs durant la campanya electoral quan es va tapar amb una tela negra. Carrizosa ha lamentat que “el PSC amb els seus tres regidors no faci res perquè es garanteixi el respecte a tots els ciutadans d’Olot”.

Volver a ACTUALIDAD