Actualitat

Carrizosa, a la UAB: “Venim a demostrar que no tenim por i que no hem de cedir els espais públics als totalitaris”

by cscatalunya — 25 novembre 2021 @ 12:38
Comparte

El president de Cs a Catalunya agraeix la protecció dels Mossos en l'acte de S'ha Acabat! "perquè defensen les llibertats i això és el que no agrada als radicals que volen desarmar-la"

Cerdanyola del Vallès, dijous 25 de novembre de 2021.- “Venim a demostrar que no tenim por i que no hem de cedir els espais públics als totalitaris a Catalunya”. D’aquesta manera s’ha pronunciat el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, minuts abans d’accedir al recinte de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en el qual S’ha Acabat! ha organitzat l’acte ‘En defensa de la llibertat’. “Hem vingut des de Ciutadans, emparats en el paraigua de la bandera espanyola, que representa el dret, les llibertats fonamentals i els drets bàsics de les persones com la llibertat d’expressió i de reunió, llibertats que els radicals volen carregar-se”, ha afegit.

Carrizosa ha recordat l’episodi del passat 6 d’octubre, quan els radicals van voler impedir que S’ha Acabat! muntés una carpa al campus i fins i tot “un catedràtic va ser arrossegat per terra” en el moment en el qual els radicals van començar les seves agressions “igual que avui volen evitar aquest acte”.

El president dels liberals catalans també ha tingut unes paraules d’agraïment per a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, especialment als ARRO dels Mossos d’Esquadra, “que estan avui aquí defensant la llibertat perquè puguem fer aquest acte”. Precisament, és aquesta defensa de les llibertats el motiu pel qual “els radicals a Catalunya pressionen al govern de la Generalitat i pacten amb ell per a desarmar els Mossos, perquè no volen una policia que defensi la llibertat, però nosaltres sí que la volem i li donem suport”.

Volver a ACTUALIDAD