Actualitat

Carrizosa: “Celebrem el discurs del Rei a favor del creixement econòmic amb valors i lamentem el d’Aragonès que genera la decadència econòmica a Catalunya”

by cscatalunya — 30 novembre 2021 @ 14:52
Comparte

La secretària general de Cs, Marina Bravo, es mostra contrària al decret sobre energies renovables que vol aprovar el Govern per la seva “inseguretat jurídica”

L’Hospitalet de l’Infant, dimarts 30 de novembre de 2021. “Celebrem el discurs del Rei a favor del creixement econòmic amb valors i lamentem el del president de la Generalitat, Pere Aragonès, parlant de qüestions que no comparteix la major part de la societat catalana i que genera la decadència econòmica a Catalunya”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després de la seva visita a la central nuclear de Vandellòs II, acompanyat de la secretària general de Cs, Marina Bravo, del diputat per Tarragona, Matías Alonso, i del portaveu de Cs a l’ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tomás Díaz. Carrizosa ha defensat que “el Rei d’Espanya ha de poder venir quan vulgui a qualsevol territori d’Espanya com és Catalunya” i ha lamentat l’absència de la Consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, en el lliurament de despatxos dels nous jutges. En aquest sentit, el president taronja s’ha referit als jutges que vindran destinats a Catalunya perquè “el primer que troben és un lleig de la consellera que ha de vetllar per la impartició de la justícia a Catalunya”.

El líder de Cs a Catalunya també ha criticat al conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, després de conèixer-se la “primera dimissió” d’una directora d’aquest departament, qui hauria d’aplicar la sentència que estableix que el 25% de les hores lectives a les escoles catalanes siguin en castellà. Carrizosa ha assegurat que ha dimitit perquè “es troba entre l’espasa i la paret per les declaracions de Gonzàlez-Cambray i per les cartes del conseller als funcionaris demanant que no compleixin amb la sentència judicial”.

Per la seva banda, la secretària general de Cs, Marina Bravo, s’ha mostrat contrària al decret sobre energies renovables que vol aprovar el Govern per la seva “inseguretat jurídica”. Bravo ha assegurat que el seu partit defensa “una economia d’emissions nul·les” utilitzant “totes les tecnologies possibles i sense renunciar a elles per demagògia”. La diputada taronja ha criticat que “tant el PP com el PSOE han anat regulant la qüestió de l’energia a bandades i per impulsos partidistes”.

 

Volver a ACTUALIDAD