Actualitat

Grau: “Sr. Puigneró, es vostè un exemple de la pitjor política que s’ha fet i per desgràcia se segueix fent a Catalunya”

by cscatalunya — 1 desembre 2021 @ 09:17
Comparte

La diputada de Cs li ha demanat al vicepresident que “posi aturador a despeses delirants” com els 7,5 milions d’euros de “la seva flamant fundació d’Estudis Espacials de Catalunya”

Parlament de Catalunya, dimecres 1 de desembre de 2021. “Sr. Puigneró, es vostè un exemple de la pitjor política que s’ha fet i per desgràcia se segueix fent a Catalunya”. Així li ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, al vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, al ple del Parlament després del col·lapse de la web de Salut per descarregar-se el passaport covid. Grau ha defensat que Puigneró representa “la Catalunya del 3%, del Palau de la Música, de la despesa faraònica, obscura” i “amb l’arrogància de no rendre comptes mai, ni tant sols dels resultats, i donant per feta la impunitat”.

Grau li ha demanat al vicepresident que “posi aturador a despeses delirants” com els 7,5 milions d’euros de “la seva flamant fundació d’Estudis Espacials de Catalunya” i li ha recordat l’esmena als pressupostos de Cs a “aquesta partida absurda” donat que està previst destinar al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) prop de 700 milions d’euros del pressupost, “el doble que a Cultura”. La diputada taronja ha criticat que vulgui “posar en òrbita satèl·lits patriòtics que, amb sort, només serviran perquè facin negoci alguns empresaris ‘indepes’”. “Cada idea de bomber que vostè té ens costa un ull de la cara” ha assegurat i ha afegit que “la ‘republiqueta’ digital catalana ha tornat a fer el ridícul”.

Volver a ACTUALIDAD