Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Catalunya mai serà la dels mites nacionalistes que vostès volen que sigui”

by cscatalunya — 15 desembre 2021 @ 10:11
Comparte

La diputada de Cs, Anna Grau, li ha retret al conseller d’Educació que “doni carpetada” al cas d'assetjament escolar de Kira López

Parlament de Catalunya, dimecres 15 de desembre de 2021. “Catalunya mai serà la dels mites nacionalistes que vostès volen que sigui”. Així li ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. Carrizosa li ha demanat al president català que “deixi enrere el nacionalisme identitari” perquè “la llibertat, Espanya, l’espanyol, i el castellà sortirà i brollarà per les escletxes de Catalunya” i “eludirà el control dels seus espies en els col·legis, dels seus ‘matons’ a les universitats, dels comissaris polítics que vigilen comerços, dispensaris o hemicicles parlamentaris”.

El president de Cs a Catalunya ha defensat que el partit taronja va néixer “per parlar i per evitar que facin callar als catalans des que tenen 5 anys” i ha assegurat que “Canet és una espècie d’Ermua” perquè “serveix per conscienciar als catalans del que estan fent amb la societat catalana”.

Per la seva banda, la diputada de Cs, Anna Grau, li ha retret al conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, que “doni carpetada” al cas d’assetjament escolar de Kira López, la nena de 15 anys que es va suïcidar, quan els Mossos continuen investigant i el Síndic de Greuges ha demanat que es valori l’adopció de mesures disciplinàries contra el col·legi Pari Manyanet de Sant Andreu. Grau li ha dit al conseller que ha de “posar-se les piles” per “prevenir i detectar aquests casos”, que ha de “promoure formació especialitzada i obligatòria per als professors” i “augmentar la prevenció del suïcidi en els centres educatius”.

Volver a ACTUALIDAD