Actualitat

Arrimadas: “És inaudit que el Govern estigui donant suport a una manifestació que té com a objectiu callar i silenciar a les famílies que demanen defensar els seus drets”

by cscatalunya — 26 desembre 2021 @ 08:36
Comparte

La presidenta de Cs manté una reunió amb entitats constitucionalistes i assegura que “l'esperit de *Canet és un punt d'inflexió que està fent que moltes famílies s'estiguin animant a trencar l'espiral del silenci i alçar la veu davant el règim separatista”

Barcelona, dissabte 18 de desembre de 2021. És inaudit que el Govern estigui donant suport a una manifestació que té com a objectiu callar i silenciar a les famílies que demanen defensar els seus drets”, ha assegurat la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, davant els mitjans de comunicació durant una pausa de la ‘Trobada Constitucionalista per la Catalunya Real i Bilingüe’, en el qual han participat Assemblea per una Escola Bilingüe, Societat Civil Catalana, S’Ha Acabat, Associació per la Tolerància, Impuls Ciutadà, Convivència Cívica Catalana, Fòrum de Professors, Llibertats, Parlem Español, Espanya i Catalans, Universitaris per la Convivència i Catalunya Suma. Així mateix, la líder dels liberals ha estat acompanyada pel president del grup parlamentari de Cs en el Parlament, Carlos Carrizosa, i la portaveu del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, així com també han participat els eurodiputats de Cs, Maite Pagaza, Jordi Cañas i José Ramón Bauzá.

“Això és una trobada carregada de força, d’esperança i d’il·lusió perquè les coses estan canviant a Catalunya”, ha manifestat Arrimadas al mateix temps que ha afirmat que “l’esperit de Canet és un punt d’inflexió que està fent que moltes famílies s’estiguin animant a trencar l’espiral del silenci i alçar la veu davant el règim separatista”. Així mateix, la líder dels liberals ha advertit que “serem un escut i serem un ariet de la lluita per la llibertat” i ha traslladat l’agraïment de les entitats constitucionalistes “a la resta d’Espanya a totes les persones que els estan mostrant el seu suport”.

Arrimadas també s’ha referit a la manifestació que s’ha celebrat aquest dissabte a Barcelona, “és una manifestació per a silenciar a més de la meitat de Catalunya i en la qual està el Govern de Sánchez i el Govern dels socis de Sánchez, que és el de la Generalitat de Catalunya”. En aquest sentit, també ha esmentat “aquests sindicats que no mouen un dit per a lluitar contra els barracons, que no mouen un dit per a protestar pel preu de la llum, que no mouen un dit per a lluitar contra la precarietat laboral i que, avui, estan tocant les palmes al nacionalisme identitari més elitista i més sectari d’Europa que és el Govern de la Generalitat”. “Estem amb les famílies, estem amb els que avui continuen volent llibertat a Catalunya i estem amb els continuen volent convivència en aquesta terra”, ha postil·lat Arrimadas.

Per part seva, Carlos Carrizosa ha assegurat que “aquesta manifestació té com a pretensió continuar sostenint una posició que retalla drets de bona part dels catalans i que a més són drets que estan reconeguts en els tribunals”.

Volver a ACTUALIDAD