Actualitat

Martín Blanco: “Hem vingut per a defensar els drets i les llibertats de tots els veïns de la Meridiana”

by cscatalunya — 10 gener 2022 @ 10:47
Comparte

La diputada Anna Grau ha lamentat “la passivitat de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i les forces de l'ordre” per permetre que això continuï passant

Barcelona, dimarts 4 de gener de 2022.- “Avui hem vingut a la Meridiana per a defensar tots els drets i les llibertats de tots els veïns de la Meridiana i de tota Barcelona que veuen com aquesta artèria està sent tallada sistemàticament per grups de radicals, entre ells, un ex fundador de Terra Lliure”. D’aquesta manera s’ha expressat el portaveu de Ciutadans en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, després d’assistir a la concentració en contra dels talls d’aquesta avinguda al costat de la també diputada autonòmica Anna Grau.

“Per desgràcia, alguns diuen que a Catalunya estem millor que fa 4 anys, que no hi ha cap problema i que les llibertats han tornat quan la veritat és que encara es coarten molts drets i llibertats pels radicals i fanàtics de sempre”, ha insistit Martín Blanco. “El que volem és viure amb normalitat i en pau a Catalunya, com passa en altres parts d’Espanya i això és justament el que impedeix el nacionalisme” ha recalcat.

Per la seva banda, la diputada Anna Grau, ha volgut remarcar que “el nacionalisme no ha baixat, estem com estàvem” com prova la situació del tall permanent de la Meridiana. A més, Grau ha lamentat “la passivitat de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i les forces de l’ordre” per permetre que continuïn succeint aquests talls i no acabar amb el problema.

 

Volver a ACTUALIDAD