Actualitat

Martín Blanco: “Lamentem que els partits separatistes hagin votat en contra de la proposta per substituir l’amiant dels edificis de Badia del Vallès”

by cscatalunya — 20 gener 2022 @ 11:09
Comparte

El portaveu de Ciutadans també ha retret la presència “d’un fugat de la justícia” com Lluís Puig a la Comissió d’Afers Institucionals

Parlament de Catalunya, dijous 20 de gener de 2022.- “Lamentem que els partits separatistes hagin votat en contra de la proposta per substituir l’amiant dels edificis de Badia del Vallès”. Així ha valorat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, el resultat de la votació sobre la proposta de resolució presentada pels liberals que reclamava assegurar “la retirada y substitució” de l’amiant en les construccions de Badia del Vallès. “La solució ha de ser integral i definitiva i això passa per retirar l’amiant i substituir-lo per un altre material, el que no és de rebut és comprometre’s únicament a retirar l’amiant”, ha explicat.

Martín Blanco ha celebrat que el govern autonòmic hagi anunciat un pla extraordinari per eliminar l’amiant dels edificis de Badia del Vallès però ha insistit en indicar que això només és una solució parcial, “ens mantenim en la nostra posició de defensar l’eliminació i la substitució de l’amiant per un altre material”. En el fons, la reivindicació dels liberals busca evitar que els veïns s’hagin de fer càrrec del cost que suposi tornar a construir les teulades i els balcons afectats per amiant.

D’altra banda, Martín Blanco ha titllat de “frau democràtic” que durant la Comissió d’Afers Institucionals en la qual s’ha debatut aquesta proposta de resolució hi assistís “una persona fugida de la justícia” com l’exconseller Lluís Puig. “És una situació completament anòmala que algú que no participa de les sessions presencials aprofiti el Covid per connectar-se durant les sessions virtuals”, ha remarcat.

Volver a ACTUALIDAD