Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament insti al Govern a construir un edifici definitiu per a l’Institut de Santa Coloma de Gramenet

by cscatalunya — 7 febrer 2022 @ 15:45
Comparte

El portaveu de Cs a Educació, Martín Blanco, denuncia que “Catalunya és la comunitat autònoma amb més barracons de tota Espanya”

Parlament de Catalunya, dilluns 7 de febrer de 2022. El grup parlamentari de Ciutadans (Cs) ha aconseguit que s’aprovi en la Comissió d’Educació una proposta de resolució per a la construcció d’un edifici definitiu per a l’IES Santa Coloma de Gramenet i per a l’ampliació de l’oferta de batxillerat en aquest centre situat al barri del Singuerlín. El text presentat per la formació taronja assegura que aquest centre “ha funcionat sempre amb unes instal·lacions precàries” i que “una part del seu alumnat ha hagut de desplaçar-se a l’Escola Oficial d’Idiomes del mateix municipi per a rebre allí les classes, mentre que la resta l’ha hagut de fer en mòduls prefabricats”.

El portaveu de Cs a Educació, Nacho Martín Blanco, ha denunciat que “Catalunya és la comunitat autònoma amb més barracons de tota Espanya” i ha dit que és “inacceptable” que els alumnes d’aquest centre portin gairebé 5 anys esperant poder estudiar “en un edifici amb les prestacions que ha de tenir un centre d’educació secundària”. La iniciativa taronja aprovada pels grups parlamentaris també demana “destinar els recursos necessaris per a la redacció del projecte de construcció” d’un edifici definitiu “que cobreixi les necessitats actuals i s’adeqüi a la previsió de futures necessitats de places educatives donada l’expansió demogràfica del municipi”. A més, sol·licita la inclusió d’“una partida en els pròxims pressupostos de la Generalitat i en els anys successius si fos necessari” per dur a terme aquesta construcció a Santa Coloma de Gramenet.

 

Volver a ACTUALIDAD