Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Tenim seriosos dubtes que el criteri de despesa dels viatges en Exterior sigui la promoció de les empreses, de l’economia i de la cultura catalanes”

by cscatalunya — 9 febrer 2022 @ 09:58
Comparte

El president de Cs a Catalunya ha qüestionat que Aragonès viatgi per reunir-se amb “el fugat Puigdemont” qui “va dirigir un cop i va fugir”

Parlament de Catalunya, dimecres 9 de febrer de 2022. “Tenim seriosos dubtes que el criteri de despesa dels viatges en Exterior sigui la promoció de les empreses, de l’economia i de la cultura catalanes”. Així li ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Govern. Carrizosa ha assegurat que “els viatges de la conselleria d’Exterior no s’ajusten a les competències del departament” i li ha retret que el Govern “s’emporti als seus alcaldes acòlits per premiar-los amb viatgets a menjar i a dormir”, mentre que “a vostès no els rep ningú”.

El president de Cs a Catalunya ha qüestionat que Aragonès viatgi per a reunir-se amb “el fugat Puigdemont” qui “va dirigir un cop i va fugir”. Carrizosa ha defensat viatges a Llombardia, Vèneto o Baviera o fins i tot entrevistes amb els expresidents de la Generalitat, Artur Mas o José Montilla a Barcelona, però en el cas de Carles Puigdemont, li ha dit a Aragonès que “si vol reunir-se amb vostè que ho faci per telèfon o per zoom, o que vingui i nosaltres estarem atents per avisar a la policia”.

Volver a ACTUALIDAD