Actualitat

Grau a Vilagrà: “Quants diners porta gastats la Generalitat en informes adjudicats a dit sobre la candidatura Barcelona-Pirineus als JJOO d’Hivern de 2030?”

by cscatalunya — 9 febrer 2022 @ 08:55
Comparte

La diputada de Cs qüestiona que se celebri “una consulta en la qual només participarien sis comarques de Catalunya”

Parlament de Catalunya, dimecres 9 de febrer de 2022. “Quants diners porta gastats la Generalitat en informes adjudicats a dit sobre la candidatura Barcelona-Pirineus als JJOO d’Hivern de 2030?”. Aquesta és la pregunta que la diputada de Ciutadans (Cs), Anna Grau, li ha fet a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, en la sessió de control del Parlament. Grau ha defensat que “en tots els països, comunitats autònomes i ciutats normals una candidatura olímpica és una oportunitat” i li ha recriminat al Govern que faci “tot el que està a la seva mà per rebentar-la”.

La diputada de Cs ha qüestionat que se celebri “una consulta en la qual només participarien sis comarques de Catalunya” perquè “ni estirant l’Estatut i la Constitució com un xiclet es pot fer una consulta entre quatre gats per decidir el que afecta almenys setze”. Grau ha preguntat també sobre els “informes fantasma” sobre els jocs olímpics encarregats a dit que “han d’estar escrits en tinta invisible perquè hem demanat veure’ls i de moment no hi ha manera que ens els lliurin” ha dit. “En els últims temps sembla que aquí es governa d’esquena a la gent i a la realitat, a la neutralitat política i a la separació de poders” ha sentenciat la diputada taronja.

Volver a ACTUALIDAD