Actualitat

Martín Blanco a Borràs: “Deixi de prendre el pèl a la ciutadania i, per dignitat, dimiteixi com a presidenta del Parlament”

by cscatalunya — 14 febrer 2022 @ 17:43
Comparte

El portaveu de Ciutadans al Parlament ha recriminat a Borràs que sotmeti “a una pressió injustificada als funcionaris i treballadors de la cambra per a mantenir les seves fal·làcies, mentides i mitjanes veritats”

Parlament de Catalunya, dilluns 14 de febrer de 2022.- “Deixi de prendre el pèl a la ciutadania de Catalunya, i li exigeixo que per dignitat i respecte a la ciutadania, dimiteixi com a presidenta del Parlament”. D’aquesta manera s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, a la presidenta de la cambra durant la Junta de Portaveus extraordinària celebrada aquesta tarda per esclarir els detalls del cas Juvillà. En relació a això, el parlamentari liberal ha retret a la presidenta del Parlament haver “mentit al ple per a fer creure a la seva parròquia que desobeïa quan no estava desobeint, i això és una aixecada de camisa als seus votants, al conjunt dels ciutadans de Catalunya i és suficient perquè vostè assumís les seves responsabilitats i dimitís del seu càrrec”.

Martín Blanco ha acusat Borràs i la seva formació de “desprestigiar profundament les institucions catalanes, especialment el prestigi del Parlament, que va quedar prou malparat per l’ocorregut a la tardor de 2017 i els anys precedents”. A més, li ha retret que la seva actitud pretén “institucionalitzar la mentida”, com demostra el seu comportament davant el cas Juvillà, pretenent simular una desobediència que no era tal perquè el TSJC ja havia inhabilitat al diputat en qüestió.

D’altra banda, el diputat liberal ha recriminat a Borràs que sotmeti “a una pressió injustificada als funcionaris i treballadors del Parlament per a mantenir les seves fal·làcies, mentides, mitges veritats i el seu vodevil, que ha aconseguit el paroxisme amb la seva actuació la setmana passada en el cas Juvillà”. És per totes aquestes raons que Martín Blanco ha demanat a la presidenta del Parlament que deixi d’abusar de la paciència i la bona fe de la ciutadania de Catalunya i dimiteixi.

Volver a ACTUALIDAD